Vi kan tilby verdifull synlighet for din organisasjon under Skjærgårdssang 2024. Hos oss treffer du voksne mennesker fra store deler av sørlandet. I 2023 var det rett under 2000 deltakere. Med en standplass får du mulighet til å treffe disse med dine produkter/tjenester. Se under her for hvordan gjøre standsbestilling.

Standsbestilling

  1. Velg 1 stk billett
  2. Fyll inn deg som billettkjøper og betalingsinformasjon (Hvem som skal stå på standen kommer senere)
  3. Fyll deretter ut feltene om organisasjon og legg til personer som skal stå på standen deres

Det er inkludert 2 stk festivalpass i standspakken. Ønsker du å ha mer personell på stand, bestiller du ordinær plassbillett på https://sgsang.no/billetter.

Det er mulig å bestille visning av reklamevideo på storskjerm, som tilleggsvalg i bestillingen.
Maks lengde er 45 sek. Videoen vil ligge i en fast rotasjon før hver konsert på hovedscenen i løpet av helgen. Rotasjonen vil stoppe 5 minutter før konsertstart. Videoen lastes opp på tilsendt link minimum én uke før festivalstart.

Vi er klar over at det er vanskelig å tidlig ha klar informasjon om hvem du/dere skal sende på stand, og det er derfor mulig å endre dette helt frem til 4. august (1 uke før festivalen starter). Finn ordrebekreftelsen du fikk på e-post, og trykk «Klikk her for å se hele bestillingen». Trykk deretter på «endre»-knappen for å gjøre forandringer på bestillingen. 

Legg merke til at det blir sendt ut personlige billetter på epost 7. august, og det er viktig at navnene er korrekt lagt inn i bestillingen før denne datoen.