Det finnes en rekke hoteller og overnattingsmuligheter i nærheten av Langesund. Her har vi laget en oversikt.

HOTELLER

COMFORT HOTEL, PORSGRUNN ( 20 min)

Bestilling skjer direkte til resepsjon på epost co.porsgrunn@choice.no eller telefon +47 35 19 00 10.

CLARION COLLECTION HOTEL BRYGGEPARKEN SKIEN ( 30 min) 

Clarion Collection er mindre hoteller med fokus på individuell service hvor gjesten skal føle seg hjemme. Hotellene har høy fysisk standard og individuelt særpreg basert på lokal historie og beliggenhet.

HOTELL VIC PORSGRUNN (20 min)

Hotell Vic er et frittstående hotell uten kjedetilknytning. Hotellet ligger midt i hjertet av Porsgrunn med kort avstand til shopping og severdigheter. +47 35 56 98 00

HOTELL FRITIDSPARKEN (30 min) 
Sportellet ligger ca 3 km fra Skien sentrum i landlige omgivelser,
der en kan nyte naturen og den friske lufta rett utenfor rommet.

THON HOTEL HØYERS SKIEN (30 min)

Thon Hotel Høyers er et særpreget historisk hotell med hygelig atmosfære og identitet. Hotellet ligger i sentrum ved rådhuset og bryggevannet, nær kulturliv, uteliv og shopping.

GRENLAND FOLKEHØGSKOLE (20 min)

Overnattingsmulighet med tilsammen 120 sengeplasser fordelt på internat plassert rundt skolens trivelige tun og grøntområder.

Tlf 35 56 04 50

LANGESUND BAD ( 4 min)

Stedet ligger meget idyllisk til på en 200 mål stor tomt som strekker seg helt ned til sjøen.Langesund Bad er et hotell med tradisjon og kvalitet, med en fantastisk beliggenhet ut mot havet. 76 senger fordelt på 29 rom, alle med dusj/wc.

QUALITY RESORT SKJÆRGÅRDEN (VEGG-I-VEGG)

Overnatting, frokostbuffét, fri adgang til badeanlegget, fri internett og gratis parkering. Skjærgårdssang tilbyr overnatting på et flott hotel som ligger vegg i vegg med Skjærgårdshallen der alle konsertene finner sted.

FJORDGLIMT LEIRSTED (25 min)

Det Norske Misjonsselskap har et fint leirsted og ligger vakkert til ved sjøen i Bamble. Stedet har 49 sengeplasser, 5 hytter, nytt servicebygg med dusj og toalettanlegg og plass til campingvogner og bobiler. Du får oppreid seng og håndkle. Gå inn på hjemmesida til Fjordglimt for å se hva stedet har å by på.: www.nms.no.fjordglimt
Tlf. Daglig leder: Jorunn Lien 40406092

 

CAMPINGPLASSER

ROGNSTRANDA CAMPING (15min)

Rognstranda ligger idyllisk til innerst i Rognsfjorden med en av Norges fineste badestrender og svaberg. På området finnes det også geopark der man kan se, samt lese om de spesielle bergartene som finnes her. Forøvrig finnes det også gode tur- og fiskemuligheter. Kun 5 utleiehytter.

OLAVSBERGET CAMPING PORSGRUNN (20 min)

Olavsberget Camping ligger i landlige omgivelser på Nystrand, 4 km. fra Porsgrunn sentrum. Dette er en familiecamping for bobiler, campingvogner og telt. Hyttene og leilighetene er godt utstyrt, felles serviceanlegg med vaskemaskin og tørketrommel. Fine bademuligheter og familievennlig.

Tlf 35 51 12 05

 

BOBILER

Bobil/camping i Langesund.

Bestilling av bobilplass er lagt inn som et tilleggsvalg når du kjøper din billett på Checkin.no. Dersom du allerede har kjøpt billett og kun ønsker å bestille bobilplass så sender du en e-post til post@sginfo.no og får tilsendt en bestillingslink.

Når du bestiller får du to valg:

  • Bestill plass bak konserthallen for kr 725,- inkl. strøm
  • Bestill plass på parkeringen ved hotellet (også rett ved konserthallen) uten tilgang til strøm for kr. 525.

Les nøye igjennom informasjonen på Checkin før du bestiller. Du må bla. oppgi lengde på bobilen.

Campingplassen for bobiler ved Skjærgårdshallen åpner torsdag kl 17.00, og alle biler må være ute innen søndag kl 16.00.