SkjærgårdssangNyheterVer hos meg / Hilde Svela

Ver hos meg / Hilde Svela

Ver hos meg med himmelsk kjærleik Ver i min dag og mi tid

Ver i min gråt og min latter

Fyll meg og gjer meg fri

Hilde Svela berører med sine sanger om håp og trøst – og om en himmel over hverdagslivet. Sammen med dyktige musikere blir dette til et album som gir både påfyll og hvile.

Albumet «Ver hos meg»  ble gitt ut i samarbeid med Skjærgårdssang. Her får du sanger med et akustisk preg, men en smak av pop, salmer, keltisk og viser.

Johannes Kleppe – Bibeltypografi – har designet coveret. Johannes lager fantastiske typografier av bibelvers. Til hver sang har han valgt ut et bibelvers / bibeltypografi i coveret. Disse kan du se presentert i denne musikkvideoen: «Ver hos meg»

Ta kontakt med Hilde Svela så får du en en signert og lekkert innpakket CD for 150,- kr + porto, rett hjem i postkassa di eller som en overraskelse til noen du vil glede.

Bestill hos hildesvela@yahoo.no

Det er også mulig å kjøpe notehefte til disse sangene

 

Sgsang

En helg med god oppbyggelig musikk, gode møter , åndelig fellesskap. Vi kommer sammen i fellesskapet som vi har i troen på Jesus Kristus og er opptatt av å være en arena for hele kristen Norge på tvers av konfesjon og kirkegrenser.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48