Johanna Bjurenstedt

Johanna Bjurenstedt er en av de nye og spennende artistene som kommer til Langesund.
Hun er en sanger vi ble kjent med på Skärgårdsång i Tanumstrand i fjor og her gjorde hun noen flotte duetter med Michael Jeff Johnson, samt deltok med egne sanger.

I ung alder deltok hun i flere talentkonkurranser, og ble tilbudt platekontrakt med Bert Karlsson, som ga ut Carola første plater. Johanna følte ikke at det var hennes vei og valgte heller en teologisk utdannelse. 

Til daglig jobber hun som pastor i en metodistkirke i Gøteborg, samt reiser mye rundt i kirker og bedehus i Sverige sammen med sin pianist. Hun har 2 cd utgivelser bak seg som i hovedsak består av sanger hun har skrevet selv. Johanna har vært på en turne i Norge hvor hun deltok på konserter med Per Erik Hallin.

Her har vi sakset litt info om henne:
Hon är född 1972 och växte upp i Bankeryd utanför Jönköping. Hon flyttade till Göteborg 1993 och bor numera på Donsö i Göteborgs södra skärgård. Hösten 2012 var Johanna Bjurenstedt med om en händelse som ändrade hela hennes livsväg och som gjorde att hon började skriva musik. Hennes önskan är att genom toner och ord förmedla hopp & tröst in i det som vi fått att förvalta…livet självt.

Her er et amatøropptak med noen av hennes sanger:

Sgsang

En helg med god oppbyggelig musikk, gode møter , åndelig fellesskap. Vi kommer sammen i fellesskapet som vi har i troen på Jesus Kristus og er opptatt av å være en arena for hele kristen Norge på tvers av konfesjon og kirkegrenser.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48