Overnatting

HOTELLER
Vi har reservert rom på de nedenforstående hoteller og overnattingssteder. Til dere som bestiller rom! Husk alltid å si fra at dere skal på Skjærgårdssang da alle rom er reservert for våre gjester. (xx)= ca kjøreavstand.

Oppdatert 02.05.2018

CLARION COLLECTION HOTEL BRYGGEPARKEN SKIEN ( 30 min)  –
Clarion Collection er mindre hoteller med fokus på individuell service hvor gjesten skal føle seg hjemme. Hotellene har høy fysisk standard og individuelt særpreg basert på lokal historie og beliggenhet. FULLT

HOTELL VIC PORSGRUNN (25 min)
Hotell Vic er et frittstående hotell uten kjedetilknytning.  Hotellet ligger midt i hjertet av Porsgrunn med kort avstand til shopping og severdigheter. +47 35 56 98 00
Kun ledig fra lørdag til søndag.

HOTELL FRITIDSPARKEN (30 min) 
Sportellet ligger ca 3 km fra Skien sentrum i landlige omgivelser,
der en kan nyte naturen og den friske lufta rett utenfor rommet.
Dobbeltrom pr. natt inkl frokost: 1465,- / FULLBOOKET

THON HOTEL HØYERS SKIEN (30 min)
Thon Hotel Høyers er et særpreget historisk hotell med hygelig atmosfære og identitet. Hotellet ligger i sentrum ved rådhuset og bryggevannet, nær kulturliv, uteliv og shopping. Pris 2017 / Dbl rom 1395,- ink.frokost / Enkl.rom 1195,- inkl.frokost. Kun enkeltrom ledig.

GRENLAND FOLKEHØGSKOLE (20 min) Tlf 35 56 04 50
Overnattingsmulighet med tilsammen 120 sengeplasser fordelt på internat plassert rundt skolens trivelige tun og grøntområder.
Pris fra 500,- per person, inkl frokost.

LANGESUND BAD ( 4 MIN)
Stedet ligger meget idyllisk til på en 200 mål stor tomt som strekker seg helt ned til sjøen.Langesund Bad er et hotell med tradisjon og kvalitet, med en fantastisk beliggenhet ut mot havet. 76 senger fordelt på 29 rom, alle med dusj/wc. FULLBOOKET

QUALITY RESORT SKJÆRGÅRDEN (VEGG-I-VEGG)
Overnatting, frokostbuffét, fri adgang til badeanlegget, fri internett og gratis parkering. Skjærgårdssang tilbyr overnatting på et flott hotel som ligger vegg i vegg med Skjærgårdshallen der alle konsertene finner sted. FULLBOOKET

LASSES MOTELL (10 min)
Lasses Motell ligger i tilbaketrukne omgivelser rett bak Lasses Senter. Det er enkelt å overnatte hos oss – du sjekker inn i vår døgnåpne bensinstasjon og parkerer deretter bilen rett på utsiden av motellet. Frokost, lunsj eller middag kan spises i Lasses Kafé.
Pris 2017; Familierom (4 personer) ___ pr.natt./ Dbl.rom ___ pr.natt/ Enkl.rom ___pr.natt. Frokost er ikke inkludert men kan kjøpes på Lasses Kafé. FULLBOOKET

FJORDGLIMT LEIRSTED (25 min)
Det Norske Misjonsselskap har et fint leirsted og ligger vakkert til ved sjøen i Bamble. Stedet har 49 sengeplasser, 5 hytter, nytt servicebygg med dusj og toalettanlegg og plass til campingvogner og bobiler. Du får oppreid seng og håndkle. Gå inn på hjemmesida til Fjordglimt for å se hva stedet har å by på.: www.nms.no.fjordglimt
Tlf. Daglig leder: Jorunn Lien 40406092  Pris fra kr. 500.- pr.person inkl. frokost.

CAMPINGPLASSER

ROGNSTRANDA CAMPING (15min)
Rognstranda ligger idyllisk til innerst i Rognsfjorden med en av Norges fineste badestrender og svaberg. På området finnes det også geopark der man kan se, samt lese om de spesielle bergartene som finnes her. Forøvrig finnes det også gode tur- og fiskemuligheter. Kun 5 utleiehytter.

OLAVSBERGET CAMPING PORSGRUNN (20 min) Tlf 35 51 12 05
Olavsberget Camping ligger i landlige omgivelser på Nystrand, 4 km. fra Porsgrunn sentrum. Dette er en familiecamping for bobiler, campingvogner og telt.
Hyttene og leilighetene er godt utstyrt, felles serviceanlegg med vaskemaskin og tørketrommel. Fine bademuligheter og familievennlig.

 BOBILER

Bobil/camping i Langesund.

Alle plasser på festivalområde rundt Skjærgårdshallen er nå fyllt opp. Kommer du med Bobil finnes følgende alternativer. Det er en egen oppstillingsplass for bobiler på brygga «Smietangen» i Langesund sentrum. Bobiler kan også stilles opp på P-plass ved Langesund Barneskole 15 min gåtur fra Skjærgårdshallen. 3-4 min til Shuttlebuss. Camping Telt/vogn., Fjellstad Camping.Campingplassen for bobiler ved Skjærgårdshallen åpner torsdag 9. august kl 17.00, og alle biler må være ute innen søndag 12. august kl kl 17.00.  Konsertene starter fredag 10 august kl 18.30.

Bestilling av bobilplass er lagt inn som et tilleggsvalg når du kjøper din billett.
Dersom du allerede har kjøpt billett og kun ønsker å bestille bobilplass så sender du en e-post til post@sginfo.no og får tilsendt en bestillingslink.

Når du bestiller får du to valg:

Du kan enten bestille plass bak konserthallen for kr 625,- inkl. strøm ( UTSOLGT 30 plasser) eller du kan bestille plass på parkeringen ved hotellet (også rett ved konserthallen) uten tilgang til strøm for kr. 300,-. ( UTSOLGT ca 80 plasser)

Les nøye igjennom informasjonen på Checkin før du bestiller.
Du må bla. oppgi lengde på bobilen.
Vi har begrenset antall plasser, så her lønner det seg å være tidlig ute.
For mer info kan du kontakte Jarle Storebø på tlf 905 27404 eller:  jarle@sginfo.no

 

 

Sgsang

En helg med god oppbyggelig musikk, gode møter , åndelig fellesskap. Vi kommer sammen i fellesskapet som vi har i troen på Jesus Kristus og er opptatt av å være en arena for hele kristen Norge på tvers av konfesjon og kirkegrenser.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48