Mette og Roger

Mette Vestberg Sørensen og Roger Sørensen er fra Flekkerøy, utenfor Kristiansand. De giftet seg i 1985 og har to barn; Pauline og Sivert. De har sunget sammen siden 1989, og starten var ganske tilfeldig. En onkel av Mette hadde ikke fått noen til å synge på basaren for «Indre Sjø», så en uke før spurte han om ikke de kunne synge et par sanger. De lot seg overtale og siden har det bare økt i omfang. Nå er de ute på sangoppdrag cirka en gang i uka.

INNSPILLINGER
CD-en ”Det umuliges Gud” kom i 2002 og “Sangens velsignelse” i 2007. Begge disse er produsert av Jon Kleveland og innspilt i Sanden Studio Kristiansand. Mette har skrevet en del av tekstene og Jon Kleveland, Eivind Pedersen, Reidar Skaaland, Olaug Knutsen og Bjarne Stølen har skrevet musikken.
Siste utgivelse “Alltid nær” kom høsten 2013. Denne er innspilt i Nashville Tennessee med Gordon Mote som produsent og musiker

Sgsang

En helg med god oppbyggelig musikk, gode møter , åndelig fellesskap. Vi kommer sammen i fellesskapet som vi har i troen på Jesus Kristus og er opptatt av å være en arena for hele kristen Norge på tvers av konfesjon og kirkegrenser.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48