Frivillige

Skjærgårdssang er mer enn bare en kristen musikkfest.

Arrangementet i Skjærgårdshallen i Langesund er også en stor folkefest og ikke minst en unik møteplass for alle menighetene i Bamble. Bærebjelken i arrangementet er de over 200 frivillige medarbeiderne fra menighetene som bidrar med alle mulige oppgaver.

Vi har delt opp de frivillige i 5 forskjellige sektorer.

Administrasjon
De håndterer alt med billetter og har ansvar for festivalkontoret og er selve nerven i festivalen. Lurer du på noe er det dit du går.

Område
De har ansvaret for at hallen og området rundt er ryddig og ordentlig. De har også ansvar for all parkering av biler, bobiler,og transport til og fra parkeringsområder.

Catering

De sørger for mat til alle deltagere, frivillige og artister. Menyene utvikles hele tiden og i fjor var det hjemmelagede fiskeburgere som var nytt på menyen.

Teknisk
De liker helst å calle seg «crew». Her legges det ned mye arbeid i scene, lys, lyd og filmproduksjon. D

Stab
Den siste sektoren har ansvar for program, markedsføring, artister, flybilletter, transport av artister, hotell. Det er de som jobber med festivalen hele året.

Sgsang

En helg med god oppbyggelig musikk, gode møter , åndelig fellesskap. Vi kommer sammen i fellesskapet som vi har i troen på Jesus Kristus og er opptatt av å være en arena for hele kristen Norge på tvers av konfesjon og kirkegrenser.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48