Det er med stor glede vi kan fortelle at vi ønsker å arrangere festival i Langesund i perioden 17-19. september. 

Mange har spurt om det blir Skjærgårdssang i år,  Endelig ser vi muligheten til å treffes igjen. Vi velger å vente til september siden  vi da regner med at alle i vår målgruppe er ferdig vaksinert innen festivalstart. Som arrangører kommer vi til å måtte gjøre noen endringer i år. Vi kommer til å selge færre billetter enn i et normal år for å kunne holde avstand, og slik at det blir mindre kø ved matservering etc..

Vi vil i de nærmeste ukene begynne med å snekre sammen et godt program så du har noe å glede deg til. 
Skal det bli festival, er vi selvfølgelig avhengige av billettsalg. Vi legger ut billetter til fastplasser mandag 7/6 kl 12.00 på checkin.no og håper at det som vanlig blir mange som vil sikre seg plass. Skulle situasjonen endre seg slik at det ikke blir festival så vil vi umiddelbart tilbakebetale billetter slik at det ikke er noen risiko ved å sikre seg billett nå. 

Covid19 Info
Vi har kun lov til å selge 50% av hallens kapasitet for at det skal være god avstand mellom radene. Alle som skal på festival må være vaksinert og ha med seg vaksinepass eller vise frem negativ test. ( Vi tilbyr testing ved ankomst)  Det gjør vi for at det skal være sikkert for deg som festivaldeltaker.